Gyakran felmerülő kérdések

A weboldalon ingyenes a hirdetések megjelenítése, amennyiben nem kiemelt hirdetésről van szó.

Nem. Regisztráció nélkül is lehet keresgélni a hirdetések között, de ha el akarsz menteni magadnak keresési beállításokat, vagy kiszemelt ingatlanokat, illetve, ha értesítést szeretnél kapni, mikor új ingatlanhirdetés jelenik meg egy bizonyos településen, akkor ezeket a beállításokat csak bejelentkezve tudod elmenteni a magad számára. Ezen kívül, ha ingatlan tulajdonos vagy és hirdetést akarsz megjelentetni, akkor szintén szükség lesz a regisztrációra, ami egyébként, ingyenes.

Amennyiben megadtad az elérhetőségi adataidat, azok megjelennek a hirdetésed mellett, ezek minden érdeklődő számára láthatók. Amennyiben bennünket bíztál meg a kiadó ingatlanod közvetítésével, akkor a mi munkatársunk elérhetőségi adatai fognak megjelenni a hirdetés mellett, aki intézni fogja az ingatlan kiajánlását, bemutatását és a bérlővel való megállapodás egyéb tennivalóit.

Semennyit. Az ingatlanközvetítő nem kér jutalékot a bérlőtől.

A meghirdetett ingatlanokat a tulajdonossal előre leegyeztetett időpontban lehet megnézni. Amennyiben az ingatlant nem közvetlenül a tulajdonos hirdeti, az ingatlanközvetítő segít leegyeztetni az időpontot és adott esetben be is mutatja az ingatlant.

Egy ingatlan beköltözhetősége általában fel van tüntetve a hirdetés szövegében, egyéb esetben a hirdetésben szereplő elérhetőségeken kell érdeklődni efelől.

Igen, amennyiben rajtunk keresztül történik a szerződés megkötése és a bérleti díj fizetése, minden esetben hivatalos bérleti szerződést és a befizetésekről számlát kap a bérlő.

Legyen a partnerünk

A legjobbat hozzuk ki a lehetőségekből